Umeåmaffian synar rullpottsfredagen
GULDRUMMET

Umeåmaffian synar rullpottsfredagen

för 1 år sedan

Kul fotbollsfredag med både Topptipset och en rullpottsomgång av Bomben. Vi låter Umeåmaffian lösa fredagen!

--
Hög omsättning på Bomben ikväll och då vill vi förstås vara med - speciellt då vi har klara tankar att gå på!
 

Arsenal-Everton

Här streckas Arsenal för hårt. 17 procent på Arsenals "trea" just nu, 7 procent på Evertons dito. Everton har inte alls lyckats följa upp den flygande starten från i höstas men fortfarande kan det sluta ganska bra. Seger här och drömmarna om Europa och att landa före rivalen Liverpool lever. Kul 2-2-match mot Spurs senast och Calvert-Lewin tillbaka nu. Vi räknar med att Everton laddar och gillar sina chanser här. Arsenal har ingen realistisk chans att göra någonting i tabellen och Europa League slukar fokus: Villarreal där på torsdag. Vi vet att Arsenal borta historiskt sett är en mardröm för Everton men sällan har läget varit bättre. Tvåan först på Topptipset och på Bomben kräver vi gärna ett par bortamål!
 

Reims-Marseille

Olika typer av lag här. Reims tuggar på stabilt och är faktiskt utan torsk i nio raka - men särskilt kul är det inte. Marseille garanterar däremot action. Kommer närmast från 3-3 och 3-2 och det är ju "den typen" av lag Marseille är. Jagar Europa och det är inte läge att nöja sig med ett trist kryss ikväll. Reims har sitt på det torra och kan gilla läget att ta emot stökiga profilklubben Marseille. Har inte torskat hemma sedan november. Vi hoppas så att säga att det blir "Marseille-prägel" på matchen. Intressant att jobba hemmamål och hemmaskräll på Bomben.
 

Augsburg-Köln

Här räknar vi med Bomben-kupongens 90 tristaste minuter. Augsburg med tre raka utan mål och med småstressigt läge, kan inte riktigt räkna in kontraktet ännu. En pinne ikväll gör nytta. Att Köln i veckan slog Leipzig var förstås en skräll - men ändå inte... Dels var läget för Leipzig något uppgivet, dels hade Köln samlat ihop till en träff. Nu lever det igen i bottenstriden och det återstående schemat ger ytterligare hopp, Köln har några riktigt bra chanser kvar. Seger ikväll givetvis supernyttigt - men en poäng vore inte skräp, speciellt inte med tanke på hur schemat framöver ser ut. På Topptipset är spikkrysset intressant och på Bomben blir detta matchen där vi går ganska kort.
 

Två system öppnade till rullpotts-Bomben:

Umeåmaffian smäller bomben - 333 kr.
Umeåmaffians bomb-bomb X3 - 240 kr.

På Topptipset hittar du tre system från oss och givetvis är Stryktipset också öppnat, bland annat Umeåmaffians jackpotstöt. Dags för fullträff!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert