Umeåmaffians miljontankar
GULDRUMMET

Umeåmaffians miljontankar

för 1 år sedan

Det är lätt att “skena iväg” men frågan är om Stryktipset nånsin varit hetare än på påskaftonen... Åtminstone sett till "lagnamn". Det är ju för ovanlighetens skull en mixad kupong där Juventus, Inter, PSG, Real Madrid och Bayern tar plats. 11 miljoner i jackpot skadar inte heller, direkt. Populära Umeåmaffian får här lufta några tankar i jakten på miljonerna.

--

Högst upp på kupongen kommer vi gå på Liverpool. Vi vet att det finns en bunt invändningar. De defensiva skadorna förstås men kanske framförallt Champions League: Real Madrid på tisdag. Samtidigt är tre poäng här snudd på ett måste för att det ska kunna bli just Champions League till hösten. Framåt ser det bra ut. Jota har snabbt gjort sig stekhet och Firmino, som sänkt Arsenal förr, ska också vara redo. Sedan ska det sägas att även Arsenal har Europa till veckan, mot Slavia på torsdag. Väldigt viktigt för deras del. I en match där krysset inte gör särskilt mycket för något av lagen vill vi gärna ta ställning. 41 procent på Liverpool nu på morgonkvisten - sticker inte procenten iväg för mycket kommer vi att spika och direkt få ett försprång.

 

Innan uppehållet gick vi hårt på PSG borta mot Lyon. Det blev en rejäl mangling och 4-2. Samma vecka hade PSG dessutom sänt signaler via 3-0 i cupen mot Lille - och ikväll väntar Lille igen, i en match som känns snudd på helt avgörande i titelstriden. Vinner PSG skapar man en lucka som lär hålla. Verratti faller bort men Neymar comebackade ju med inhopp innan uppehållet och ska vara redo att göra avtryck. Precis som "alla andra" har vi gillat Lille under säsongen och deras defensiv respekteras fullt ut. Ändå tydlig nedåttrend och att stå emot här... Nej, trots att PSG precis som Liverpool har CL till veckan är vi tydligt inne på favoriten. Ingen fyndprocent men vi håller PSG som fullt möjlig "tråkspik" på lördagens kupong - sådana behövs ju faktiskt också.

 

Ett tuffare spikbud är Athletic Bilbao i den spanska cupfinalen mot Real Sociedad. Detta är alltså den cupfinal som skulle ha spelats ifjol men då sköts upp. Lustigt och imponerande nog ska Athletic spela cupfinal även i årets upplaga, mot Barcelona om två veckor. Kvällens final är onekligen den klart bästa segerchansen för Atheltic, som historiskt sett är en jätte i Copa del Rey och som haft cupspelet i fokus ett bra tag nu. Det går att hävda att Real Sociedad numera är bäst av dessa båda baskiska rivaler: när Sociedad vann på nyårsafton var det femte segern på de sex senaste mötena. Vi har dock inte gillat utvecklingen för Isak & Co under våren. Avslutade med demoraliserande 1-6 mot Barcelona innan breaket och har man nu gjort sig redo för att stå emot Athletic och deras temperament? Vi tvivlar. Kittlande att välja spikettan - kan bli så!

Vidare flaggar vi för att gardera favoriter som Leeds, Juventus och Inter - detta blir SÅ kul! Vi har tre system öppnade:

 

Last Call for 13 - 1450 kr.
Umeåmaffians Påskmiljoner - 1205 kr.
Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.

Glad påsk från ett supersoligt Umeå - det tar vi som ett gott tecken..!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert