Upplagt för Sporttjänsten på Bomben
GULDRUMMET

Upplagt för Sporttjänsten på Bomben

för 1 år sedan

Det har ärligt talat varit en trist vår på hockey-fronten, med få "kryddade" Bomber. Ikväll får vi dock äntligen chansen: mycket kraftiga 602.900 kronor i rullpott och då blir det ju snabbt en HELT annan sak. SM-finalen kompletteras av två NHL-matcher och det ser helt perfekt ut för Sporttjänsten.

--

I SM-finalen krånglar vi inte till det: vi går på Rögle. Förlusten i måndags sved rejält och ja, den var direkt orättvis. 1-1 i matcher hade definitivt varit mer talande. Tighta matcher hittills och folket kommer strecka hårt på 1,2,3 på båda lagen även ikväll. Vi går hela vägen upp till 5 på Rögle och kräver den "logiska" hemmasegern!
 

Sedan är det NHL och mycket, mycket spelvänligt. Toronto-Montreal går att vrida och vända på - men vi har en "konspirationsteori" som vi inte riktigt kan låta passera. Att Toronto vinner divisionen är i praktiken klart. Kommer alltså möta fyran i första rundan - och det är just nu Montreal, som går en kamp mot Winnipeg om tredjeplatsen. Vill Toronto möta sin ärkerival Montreal eller vill man möta ett iskallt Winnipeg som man har klar plusstatistik på? Man skulle välja Winnipeg, eller hur? När lagen möttes häromnatten vann Montreal med 3-2 efter sudden och när folket nu kommer gå hårt på Toronto gillar vi läget att jobba skräll här. Jo, Montreal har tuffa skador och torskade stort i Ottawa natten till idag - vi landar ändå bestämt i att värdet hittas på skrällresultaten här.
 

Avslutningsvis Boston-New York Rangers, där gästernas intresse går att fundera över. Bra spurt av Rangers men riktigt nära strecket kom man aldrig och sedan en tid tillbaka är det helt kört. Nu kommer man närmast från ett mycket spektakulärt dubbelmöte mot Washington: man kan säga att det var dålig stämning. Det första mötet blev superinfekterat och när de sedan möttes natten till idag blev det storslagsmål direkt. Lite löjligt men ja, det var äkta känslor från Rangers - knappast samma laddning här. Torskade för övrigt båda mötena mot Washington (3-6, 2-4) och innan dess blev man nollat i två raka av Islanders. Suveräne Panarin blev skadad näst senast och jobbiga skador på Trouba och Kreider sedan en tid tillbaka. Hittar Rangers "fullt blås" inatt blir vi rejält överraskade. Gott läge för Boston att ta en viktig seger i jakten på hemmafördel i slutspelet. Bruins har fungerat bra länge nu och skadeläget har lagt sig. Börjar klart kännas spännande kring Boston. Vi går väldigt lågt på Rangers och bygger kring målfattig Boston-seger.
 
Vi har två system öppnade:

 

Sporttjänstens Rullpott - 198 kr.
Sporttjänstens Hockeybomb - 160 kr.

Välkommen ombord!

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst