Utsikten gillas - 13 rätt spanas in
GULDRUMMET

Utsikten gillas - 13 rätt spanas in

för 11 månader sedan

VM-kval med Sverige-Kosovo i spetsen på Stryktipset - men inte bara. En del svenska matcher är också med på kupongen och drar upp svårighetsgraden. Något favoritfall här, något favoritfall där och 13 rätt kommer betala massor. Andelstorget och Umeåmaffian med sina tankar här - det är 13 rätt i sikte!

--

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Som vanligt med landslag på kupongen finns starka men samtidigt överstreckade vinnare. Schweiz kan vi hur som helst tänka oss att spika, floppar väldigt sällan och det är rejäl skillnad på Nordirland hemma och borta. 3-0 till Schweiz eller nåt. Här lyfter vi dock fram Utsikten som hittas längst ned på kupongen. Det var på väg att bli en floppsäsong men nu har Utsikten dragit upp spurten, samtidigt som konkurrenter darrat. Utsikten är nu trea och vi räknar med serieseger till slut. Gästar nu ett Åtvidaberg som spottat upp sig men också haft en del flax. Folket överskattar klassiskerklubben en aning - vi håller Utsikten som en stark, prisvärd bortavinnare.
 

Andelstorget: Inte helt lätt att hitta spikar denna omgång då flera av storfavoriterna inte känns helt pålitliga. Sverige är något överspelade men kan bli nödspik om det kärvar på slutet. Får ta ut svängarna rejält åt andra håll istället och då lockar Ukraina som har ett riktigt bra landslag spelare för spelare. Matchen betyder otroligt för båda lagen och det bör bli en tät tillställning där första målet kommer bli mycket betydande. Håller ändå Ukrainas topp med Zinchenko, Yaremchuk osv som bättre än Finlands dito. Runt 40% är det fint spelvärde på singeltvåan.  
 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Här vill vi gärna skrika ut Georgien! Slår man Grekland är det ju bra för Sverige, som Stefan Löfvén skulle sagt. Och ja, procenten ser lite märklig ut. Vi väntar med att ranka upp Grekland och minns hur fint Georgien var i våras. Israel ska också nämnas, ett av hela kvalets lynnigaste landslag. 5-2 mot Österrike följdes av 0-5 mot Danmark i september - talande för Israel. Spets finns, främst i Zahavi förstås. Absolut nyckelmatch borta mot Skottland nu. Bra trend för skottarna och truppen är klart mer spännande än för bara tre-fyra år sedan. Anfallsspets saknas dock och i rollen som storfavorit tycker vi verkligen inte att Skottland passar som bäst. Klart trevlig procent på favoritfallet här!
 

Andelstorget: Kluriga matcher på bongen och ett gäng svaga favoriter. Ungern imponerar inte alls på oss och trots att man har stort stöd på hemmaplan så är truppen inte bra nog att bara skaka av sig lag som Albanien. Albanien spelar en trevlig fotboll och är en upcoming nation i fotbollseuropa. 18% på Albanien är ett måstestreck för oss och kommer med på alla lappar. 

--

Hoppa direkt in i spännande system i olika prisklasser - följ direktlänkarna nedan:

 

Andelstorgets Mastodont - 3066 kr.
Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.
Umeåmaffians 13 rätt för 500 - 500 kr.
Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.
Andelstorgets 6 Helgarderingar - 536 kr.
Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.
Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.
Andelstorgets Experter - 179 kr.
Umeåmaffians Lilla Pigga - 85 kr.
Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

Massor med annat finns förstås också öppnat i butiken - nu kör vi VINNARHELG!
 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert