Vi bygger Stryktipset kring Trollhättan
GULDRUMMET

Vi bygger Stryktipset kring Trollhättan

för 1 år sedan

Sista Stryktipset innan EM-festen är igång och om möjligt så tänker undertecknad se alla matcher i EM. Det är verkligen ett efterlängtat mästerskap. Men först alltså fokus på genrep, Superettan och Div 1 som utgör helgens bong. Högt spelvärde som vanligt när lågdivisions-fotbollen är med och både BP och Skövde spikades förtjänstfullt under onsdagens Europatips.

 

Ett tidigt spikförslag från Andelstorget är Trollhättan som förvisso blir klara favoriter hemma men också berättigade sådana. Laget parkerar nu på andraplats i tabellen efter tre raka vinster och torskat har man faktiskt inte gjort sen i premiären. Hemma har man faktiskt varit svagare än borta men å andra sidan har Malmö inte vunnit borta än på fem försök. Malmö har plockat klart mer poäng än vad jag trodde då truppen normalt kämpar i botten av denna serie. Här tror jag hur som helst Trollhättan är alldeles för bra och till dryga 69% är det inget att orda om, spikas.

 

Albanien spelar inte EM men bjuder på motstånd till Wales som är med i turneringen. Wales mötte i veckan EM-favoriten Frankrike och fick ett tidigt rött kort som ställde till det. Utspelade var man sedan och fick stryk med klara 3-0. Här underskattas Albanerna lite av spelarna och endast 16% i skrivande stund är för lågt. Wales är ett något bättre lag med stjärnspelare som Bale osv men så mycket skiljer det ändå inte i slutändan. Till runt 16% är bortalaget ett roligt skrälltecken.

 

I övrigt ser vi upp med att spika Oskarshamn trots att man går som tåget för stunden och leder serien. Tvååker är ett topplag och är mycket svårslagna hemma där man fortfarande är obesegrade. Kanske behövs inte alla tecken men krysset ska absolut med. Ljungskile är också en överstreckad favorit i division ett som är i fara där vi kikar åt en eventuellt gubbagardering (12).

 

Spela med Andelstorget i helgen?

 

Experter 179 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-experter/spel/454337/1578689
Femtiolapp 51 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-femtiolapp/spel/976103/1578656
6 helgarderingar 536 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-6-helgarderingar/spel/1049169/1578693

 

Lycka till

/Andelstorget
 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert