GULDRUMMET

Exklusiva erbjudanden för våra medlemmar

Två fina skrällar ska guida till miljonerna

för 1 dag sedan

Sista dagen för gruppspelet i EM och fyra matcher ska spelas vid 18 samt 21:00. Europatips kompletteras med norsk fotboll och lite Copa America. Bongen över två dagar denna gång! Andelstorget har som vanligt lagt ner x antal timmar och vill dela med sig lite av sina tankar:

 

För Polen som ställs mot våra...

Stryktipset med jackpot

för 1 vecka sedan

Vi ser fram emot en ny helg i denna högsommar som råder. Grillat, gott i glasen och fantastisk fotboll på TV-apparaterna dagligen. Vi på Andelstorget har fullt upp med att studera alla spelmöjligheter som finns tillgängliga och just nu är det hårdplugg inför Stryktipset med jackpot (6 miljoner) denna...

EM-tipset omgång 2

för 1 vecka sedan

EM-turneringen går nu in i andra rundan och efter en blandad kompott kvalitetsmässigt i första hoppas vi nu att många lag släpper lite på handbromsen nu. Andelstorget tipsar om EM-tipset som återigen har en jackpot och där det förväntas ligga någonstans kring 5 miljoner i 13-rättspotten.

 

En spik att...

ANDELSTORGETS V75-KRÖNIKA

Olles Hörna

V75-PODCAST

Lördag 19 juni avgörs V75 i Boden, det är jackpot på spelformen och hela 47 miljoner kronor ligger i potten. Andelstorgets experter Carl Wangle och Christoffer Wickman går i sedvanlig ordning igenom V75-omgången i deras populära podcast och den här veckan gästas de även av kuskfenomenet Mats E Djuse. Du hittar senaste avsnittet i spelaren ovan.