GULDRUMMET

Exklusiva erbjudanden för våra medlemmar

Sporttjänsten älskar jackpotutmaningen

för 3 dagar sedan

Söndagens jackpotomgång av Europatipset är supersvår, säger Sporttjänsten - och Sporttjänsten älskar supersvårt! Läs deras preview och hoppa in i spännande system, om det passar.

--

I skrivande stund betalar bara ett lag på Europatipset lägre än 1,80 i odds - så brukar det inte direkt se ut och visst...

Sporttjänsten staplar miljondrag

för 5 dagar sedan

18 miljoner i potten på Stryktipset även denna lördag. Förra helgen blev det urtrist favoritparad, ärligt talat - det scenariot är "uteslutet" denna lördag, menar gänget på Sporttjänsten som nyligen spelade in över 700.000 kr på sin sajt och som nu går för jättepengar. Läs uppsnacket och ta en andel...

Ska Bayern vända på steken?

Europatipset V.15

för 1 vecka sedan

Europatipset denna vecka på en tisdag, mycket för att få med alla fyra kvartsfinaler i Champions League som naturligtvis har hett sportsligt intresse. Alla fyra är på förhand intresse och än är inget avgjort.

 

Hetast i kväll är helt klart PSG - Bayern där bortalaget släppte in hela tre mål hemma sist...

Olles Hörna

Olles Hörna

V75-PODCAST

Lördag 17 april avgörs V75 på Bergsåker. Andelstorgets experter Carl Wangle och Christoffer Wickman går i sedvanlig ordning igenom V75-omgången i sin populära podcast som du hittar i spelaren ovan.